Miresevini ne dyqani me te ri te ASGs
 
Adresa: Unaza e Re, Pallatet "Ales"
perball karburant "Kastrati" Tirane.

ASG Group falenderon të gjithë visitorët e faqes tonë të internetit dhe ju uron atyre qëndrim të këndshëm.
Në këtë faqe ne duam të prezantojmë produktet dhe shërbimet tona. Gjithashtu do të informoheni dhe do të azhornoheni mbi të rejat e fundit, dhe aktivitetin në vazhdim.
ASG Group është një nga lideret e tregut shqiptar në fushën e pjesëve të këmbimit. Produktet tona përfaqësojnë cilësi të lartë dhe origjine evropiane, ato gjenden në te gjithë territorin e Shqipërisë, duke krijuar një imazh pozitiv rreth shoqërise sonë. ASG Group ka investuar dhe vazhdon të investojë në rritjen e kapaciteteve të stokut dhe zgjerimin e gamës së produkteve.

Kontakte:
Rr. Bulevardi Blu

Tiranë Albania

+355 (0) 68 20 64618

+355 (0) 68 20 64617

Rr. Unaza e Re, prane Astirit. Tirane

+355 (0) 68 20 64618

Rr. Transballkanike Vlore +355 (0) 68 20 80427
info@asg-al.com  
www.asg-al.com  

 Na kontakto | Privacy Policy | Powered by Autoprograme.com